top of page

Carpe diem



Sūpuodama vaiką sūpuoju savas mintis. Šeštadienis – visi kažur išeina, o aš išeinu į motinystę ir labiau nei bet kada žinau, kad tai laikina.


Ne motinystė, bet jos etapai. Šiame – aš nuolat reikalinga: esu ir maistas ir oras ir vanduo, saugumas, kvapas, šiluma, širdies dūžis… esu viskas šiai mažai iš manęs atėjusiai būtybei ir savo buvimu ji užlieja mano dienas, mintis, jausmus, hormonai teka mano venomis ir aš jaučiuosi apgirtusi nuo motinystės ir kaip tikras girtuoklis stengiuosi paliesti savo nosį,išlaikyti balansą, kad vis dar įsitikinčiau, kad nesu “tokia” girta.


Dienos Lietuvoje prašvilpia kaip vėjas, laikas Lietuvoje visada turi savitą formą, kuri pasireiškia skirtingais etapais, bet visada veda į vieną – dabar mano namai Amsterdamas.


Stengiuosi susitikti su visais žmonėmis, kartu suvokiu, kad per šitiek laiko sunku būti jų gyvenimo dalimi, kaip ir jiems mano. Liekas tas, kas tikra, o kita nubėga pražūtin kaip barbantis rudeninis lietus.


Iš naujo atrandu mišką ir save jame. Gamta sugeria viską, praryja mane, rodos, išsiurbia sielą ir kartu su mėnulio pilnatimi ją išspjauna.


Laikas Lituvos miškuose man primena kelionę laiku… sustiprėju, prisikvėpuoju gyveinmo deguonies, pražystu rudeninias lapais ir labiau nei bet kada jaučiu, kad galiu visu pajėgumu eiti toliau. Carpe diem…

#pregnancyphotography #coolmum #RockMamasrockmomrockmothersamsterdamportraitamsterdamfotofotograafamsterdamamsterdamfotograafamsterdammamasamsterdampregnancyamsterdampregnantamsterdampregnantshootinga #homestudio #modernpregnancy #amsterdamportraitamsterdamfotofotograafamsterdamamsterdamfotograafamsterdammamasamsterdampregnancyamsterdampregnantamsterdampregnantshootingamsterdampregnantphotographyamsterdammoth #amsterdampregnancyphotographer #rockmamas #youarecool #kidsamsterdam #youngmom #fotografijaamsterdame #pregnancyphotographyamsterdam #modernmothersamsterdam #fashionmothersamsterdam #coolmom #rockmom #fashionmothers #mariacavali #amsterdampregnancyphotography #modernpregnancypregnancyphotographypregnancyphotographyamsterdam #rockmothersamsterdammothers #vaikufotografija #amsterdammamas #rockmothers #fashionmothersamsterdam #coolmothers #beautifulpregnancyamsterdam #modernmothersamsterdam #fashionmothers #burningmom #coolmothers #amsterdammothers #rockmamasamsterdam #homepictures #RockMamas #vaikai #amsterdampregnancypictures #modernimama #amsterdamphotography #amsterdamphoto #heterochromia #beautifulpregnancyamsterdam #amsterdampregnancyphotographeramsterdampregnancyphotographyamsterdampregnancypictures #rockmom #amsterdammothers #babyphotoshootamsterdam #nestukiufotogrfija #newbornphotography #rockmothersm

0 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page